VEČERAS OD 21:00h

Miss Earth Ivana Perišić gošća magazina Puls in

Autor: TV Alfa
27.10.2017 12:41
A
A
A

Ivanu Perišić smo zatekli u Sarajevu, ali samo na kratko jer miss Earth je već odavno bookirana za predstojeću modnu sezonu.

Ivana je ljepotom, stavom, ali i talentom pobrala simpatije kako žirija, tako i prisutnih na finalnoj večeri ovog izbora. Nakon nekoliko održanih predizbora po gradovima BiH u finalnoj večeri našlo se 16 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše. Akcenat je na ljepoti sa svrhom i to je upravo ono što ovaj izbor izdvaja od drugih takmičenja.


Pored titule Miss Earth Ivana je ove godine dobila još jednu titulu, a to je Miss Model of the World, i očekuje je svjetski izbor koji će se održati u Kinu. Pored svih titula koje nosi Ivanu krasi jednostavnost i gracioznost.

A ko je  Ivana privatno? 

Ivana je rođena u Zvorniku 22.09.1995. Student je farmacije na Medicinskom fakultetu u Banjaluci. Druželjubiva je, ambiciozna, pozitivna, uporna, osjećajna. Smatra da se dobrom organizacijom vremena i aktivnosti sve može postići, a posebno je bitno usmjeriti sebe i vrijeme na prave stvari.

Vjeruje da čovjek može ostvariti sve što zaželi i o čemu sanja i da sve polazi iz uma. Iz tog razloga se i trudi da osvježi misli praktikujući sportske aktivnosti, meditaciju i česte boravke u prirodi. Bitno joj je da je u društvu sa pozitivnim osobama. Njena ljubav prema prirodi uticala je da bude ekološki osviještena i aktivna.

Voli čitati dobru literaturu, posebno rusku književnost.

Porodica je ono što izdvaja iznad svega i svakoga. Voli ih najviše na svijetu, ali ne zaboravlja ni najbolje prijatelje kod kojih ima veliku podršku za sve što radi. Konstantno se trudi da kod sebe razvije ono što pokušava da pronađe i kod drugih - spoljašnju, i još više unutrašnju ljepotu.

Samo za Puls in Aktuelna Miss Eart i Miss Model of the World Ivana Perišić.