Večeras od 21:00h

Neira Delirium gošća emisije Puls in

Autor: TV Alfa
03.11.2017 12:55
A
A
A

Blog se može uporediti sa onlajn dnevnikom ili albumom, gde su priče ili slike postavljene u obrnutom hronološkom redu, odnosno nov sadržaj uvijek se automatski postavlja na vrh stranice. Postoje različiti tipovi blogova, to zavisi i od teme samog bloga. Postoje lični, organicazijski, biznis blogovi.. Poznato je da skoro sve kompanije sve više pridaju važnost onlajn komuniciranju sa korisnicima za šta je blog odličan. Temu ličnog bloga bira sam bloger, kreator, teme mogu biti sve ono što bloger može da predstavi: tehnologija, moda, hobi, sport, muzika...

Ono što je najvažnije jeste da bloger može biti bilo ko! Svako ko ima ideju o čemu bi pisao i malo slobodnog vremena da to sve pretvori u blog. Moja današnja  gošća je dama koju još i nazivaju "Digitalnom divom" .Djevojka koja u malom prstu zna sve o digitalnom marketingu.

Ona aktivno vodi blog, youtube kanal kao i lookbook, a uz to sve studira pravo. Upoznajte Neiru Kamerić, poznatiju kao Neiru Delirium—djevojku koja jednostavno ruse sve stereotipe.

Na našim prostorima, rijetko ćemo sresti  osobe koje bi se odlučile na korak pisanja bloga a pogotovo otvaranja youtube kanala. Pitali smo je kako je ona došla na tu ideju i koliko dugo se vec bavi time, potom šta je najveći problem blogera u BiH o svemu tome, a i privatnom životu jedna od najvećih digitalnih diva u BiH govori za "Puls in"