Večeras od 21:00h

Poznate bh. vizažistkinje otkrivaju beauty tajne u emisiji "Puls in"

Autor: TV Alfa
12.01.2018 10:21
A
A
A

Bilo da svoj dan jednostavno ne možemo zamisliti bez nje (osobito ako smo prošlu noć probdjeli), profesionalno smo vezani uz nju ili ju volimo (ali u umjerenim količinama), šminka je dio naše svakodnevice već stoljećima.

Gotovo da i ne postoji društvo u kojem se ne pridaje pažnja ljepoti i njezi lica i tijela, jedino se proizvodi koji se koriste, kao i aktualno trendovi mijenjaju.

Povijest makeup-a datira još iz drevnog Egipta, naravno pojavom novih tehnologija makeup se doveo do razine savršenstva. Histerija  današnjeg makeup-a započinje s pojavom filmske industrije. Max Factor je bio jedan od najpoznatijih filmskih vizažista čije su kozmetičke inovacije kreirale ne samo filmsku šminku, nego i svakodnevno šminkanje.

Gošće emisije "Puls in" su poznate bh. vizažiskinje Elma Beganović Silk beauty studio i Adisa Duraković. Višegodišnje iskustvo i vrhunska edukacija dovele su ove dvije mlade dame u sami vrh bh. šminkera, samo za “Puls in” sa njima razgovaramo o današnjim makeup trendovima, njezi lica i svim onim beauty tajnama koje zanimaju baš svaku damu.