Večeras od 21:00h

Denisa Vrban o podmlađivanju u magazinu "Puls in"

TV Alfa
29.12.2017 11:42

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tokom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nehirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istovremeno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda.

Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija. Također, dermalni fileri namjenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina.Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutno vidljiv. Samo za “Puls in” razgovaramo sa Denisom Vrban doktorom stomatologije i certificiranim ljekarom za aplikaciju dermalnih filera koja će odgovoriti na svu onu znatiželju kad je u pitanju ova tema. Dali su dermalni fileri kod nas još uvijek tabu tema, koliko muškarci često koriste ove metode uljepšavanja i koliko su žene sklone priznat da su nešto korigirale na sebi.

Oglasi

NA VRH