Smijeh i veselje u novogodišnjoj noći na TV Alfa

TV Alfa
29.12.2017 11:50

Program „Kad voljem, voljem“ na TV Alfa počet će u 21:30 minuta. Riječ je o projektu koji je TV Alfa uradila sa autorom istoimene  humorističnenpredstave i tvorcem popularnih „Kursadžija“ Sašom Pantićem. Gledaoci će kroz nekoliko sati programa imati priliku uživati u svojevrsnom humoru  Hrvoja, Fike, Đure, Ajdemija i nezaobilazne profesorke, koji su za ovu priliku ekskluzivno „održali novogodišnji čas“ na temu društveno-političke situacije u regiji.

- Moram priznati da mi je bilo zadovoljstvo vratiti se, na neki način, na TV Alfa. Meni je velika čast i zadovoljstvo, prije svega jer su moji humoristični počeci vezani za ovu televiziju, koja je mojoj ekipi i meni, u tom trenutku dok smo bili nepoznata trupa radeći „Policijsku stanicu“ pružila priliku da snimamo. Odužit ćemo se, barem djelimično, jer  ćemo za Novogodišnju noć dovesti gledatelje do suza, to vam obećavam, kazao je Saša Pantić.

Pantić je, inače, u dogovoru sa rukovodstvom ove televizije, bio zadužen i za pripremu muzičkog dijela. Tako će se na spektakularnoj sceni naći najpoznatija muzička imena u regiji. Gledaoci imati priliku uživati uz hitove Aleksandre Prijović, Katarine Grujić, Mirze Selimovića, Ace Pejovića, Selme Bajrami, Branke Sovrlić, Nede Ukrade i brojnih drugih, a u Novu 2018. gledaoce TV Alfa, uvest će najveća regionalna folk diva Lepa Brena.

NA VRH