Sretne dobitnike prvog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“ izvlači Halid Bešlić

TV Alfa
04.10.2018 19:00

Izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“, koju je organizovao najtiražniji bh. list „Dnevni avaz“, biće održano sutra, u Avaz Twist Toweru, sa početkom u 12.30 sati.

Inače, ovo kolo nagradne igre počelo je 24. septembra. Glavna nagrada je automobil, kazala je u popodnevnom programu TV Alfa Jovana Marković - Vidaković, direktorica marketinga grupacije „Avaz“ i otkrila da će sretne dobitnike izvlačiti muzička legenda Halid Bešlić.

- Ovu nagradnu igru smo planirali dugo i odlučili smo da obradujemo naše čitatelje. Nagradna igra je koncipirana u tri kola, svake sedmice po jedno kolo. Sutra u 12:30h izvlačimo prve dobitnike, pojasnila je Marković - Vidaković.

Pokloni su zaista vrijedni, ističe Marković - Vidaković i dodaje da pored automobila čitatelji mogu osvojiti frižider, telefon, tablet, mašinu za suđe, za veš, ali i putovanje.

Jovana Marković - Vidaković osvrnula se i na nedavno završen projekat "Turistička patrola Dnevnog avaza", ali i nagovijestila da su u pripremi novi slični projekti.

S obzirom na to da je po struci politolog, u danima pred izbore, naša gošća je istakla da je najvažnije izaći i glasati, te da bi glasanje trebalo da bude zakonska obaveza. Ko ne izađe na izbore, ne može ni očekivati da mu bude bolje, zaključila je.

NA VRH