Sretne dobitnike prvog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“ izvlači Halid Bešlić

Sretne dobitnike prvog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“ izvlači Halid Bešlić

Izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“, koju je organizovao najtiražniji bh. list „Dnevni avaz“, biće održano sutra, u Avaz Twist Toweru, sa početkom u 12.30 sati.

Inače, ovo kolo nagradne igre počelo je 24. septembra. Glavna nagrada je automobil, kazala je u popodnevnom programu TV Alfa Jovana Marković - Vidaković, direktorica marketinga grupacije „Avaz“ i otkrila da će sretne dobitnike izvlačiti muzička legenda Halid Bešlić.

- Ovu nagradnu igru smo planirali dugo i odlučili smo da obradujemo naše čitatelje. Nagradna igra je koncipirana u tri kola, svake sedmice po jedno kolo. Sutra u 12:30h izvlačimo prve dobitnike, pojasnila je Marković - Vidaković.

Pokloni su zaista vrijedni, ističe Marković - Vidaković i dodaje da pored automobila čitatelji mogu osvojiti frižider, telefon, tablet, mašinu za suđe, za veš, ali i putovanje.

Jovana Marković - Vidaković osvrnula se i na nedavno završen projekat "Turistička patrola Dnevnog avaza", ali i nagovijestila da su u pripremi novi slični projekti.

S obzirom na to da je po struci politolog, u danima pred izbore, naša gošća je istakla da je najvažnije izaći i glasati, te da bi glasanje trebalo da bude zakonska obaveza. Ko ne izađe na izbore, ne može ni očekivati da mu bude bolje, zaključila je.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH